By-Boo

By-Boo merkstudio – Verouden Wonen Eindhoven

By-Boo is een merkt met een vernieuwende kijk op de woonwensen van vandaag. Deze kleurrijke leverancier produceert vintage, industriele en trendy woonartikelen- en accessoires. Een totaal eigen stijl voor jong en oud, waarin veel metaal, ijzer en oud hout wordt gebruikt. De stoere eetkamerstoelen, ronde salontafels en krukjes zijn misschien wel het meest herkenbare van de By-Boo collectie. Verder hebben zij ook nog wollen karpetten, industriele verlichting, bijzettafels, wollen poefs, sierkussens, plaids en andere decoratieve stukken zoals kunst hertengeweien, die allemaal stuk voor stuk zeer eigentijds en herkenbaar zijn. Deze must haves zijn een aanwinst voor elk interieur en kunnen op eindeloze manieren gecombineerd worden. De collectie wordt regelmatig vernieuwd en veel producten zijn uit voorraad leverbaar.

By Boo tafels

De meubels van By-boo passen helemaal binnen de stijlvolle inrichting van de hedendaagse woningen. Met het meubilair van dit merk zorg je er immers voor dat jij je kunt onderscheiden van anderen. Een eigentijds interieur kan eenvoudig bereikt worden met een paar meubels. Voor de woonkamer kun je bij onze collectie By-Boo tafels terecht, hier vind je vele modellen waaronder ook By-Boo bijzettafels. Wij hebben altijd verschillende modellen salontafels en bijzettafels op voorraad. Salontafels zorgen ervoor dat je net even wat meer plek hebt om je kopje thee of kopje koffie kwijt te kunnen. Ook zijn er handige salontafels te vinden met lades. Je kunt de afstandsbediening van je televisie goed kwijt in de lades van een van de salontafels. Er zijn diverse stijlen en modellen salontafels en bijzettafels op voorraad. Je vindt altijd een mooi en tijdloos exemplaar in de collectie salontafels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *