Eindelijk een veilig ‘thuis’ en draadloos opladen voor alle smartphones en tablets

Wie kent het niet: draden van laders op het aanrecht; naast de bank of erger; in bed.

Blue Lounge was het eerste merk wat begreep dat er een design oplossing nodig was om telefoons op één plekje te laden. De Bluelounge Sanctuary is haast iconisch gebleken voor multi-laders. Inmiddels zijn er ontelbare goedkope plastic varianten te koop. Soms merkloos bij de Action of Aldi, of zoals in Duitsland in het vak van de supermarkt onder het Tchibo label. Zelfs kantoormerk Leitz heeft een aantal multiladers. Voor een paar tientjes heb je dan een multilader in huis. Maar of het mooi is? In veel gevallen steken er veel kabels uit alle openingen. Het opgeruimde product op het plaatje blijkt dan iets minder fraai in de realiteit.

Een goede multilader kan niet voor een paar tientjes verkocht worden. Zo is er allereerst het hart: de adapter die veilig en slim de aangesloten producten moet laden. Zo’n adapter kost tientjes zonder de kabels. Wie een niet gekeurde, vaak onveilige, lader via een ALI-nogwat winkel koopt, moet niet raar staan te kijken als bij brand door kortsluiting de verzekering niet uitkeert. Het voedingshart moet dus van kwaliteit zijn.

Manu heeft met de Kangaroo Stand en Couch goed naar de bestaande oplossingen gekeken. Een goede lader die prachtig weggewerkt zit in een tas die niet alleen de te laden producten onderbrengt, maar ook de kabels netjes laat wegmoffelen. Zo hebben met één laadpunt alle smartphones en tablets in het huis een veilig en fraai plekje om aan de lader te liggen. Bovendien is de Kangaroo couch van MANU ook nog eens uitgerust voor draadloos opladen. Wie wil dat nou niet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *