Huis kopen op Ibiza?

Huis kopen op Ibiza?

Wie droomt er niet van een huis op Ibiza? Het Spaanse eiland heeft alles. Adembenemende natuur, schitterende historie en het hele jaar door inspirerende culturele evenementen. Een huis op Ibiza kopen hoeft geen droom te blijven voor u, wij ondersteunen al meer dan 15 jaar mensen in hun zoektocht naar hun Spaanse droomwoning. Een huis op het Spaanse eiland Ibiza kopen? Dan bent u bij de makelaar Ibiza Estates aan het juiste adres.

Over Ibiza Estates

Over Ibiza Estates: Ibiza Estates is een ervaren makelaar op Ibiza. Wij hebben de meest overzichtelijke en betrouwbare huizen site van Ibiza. Op de website van ons heeft u het gemak van een zeer compleet aanbod, gemakkelijke navigatie en betrouwbare en ervaren makelaars die zowel de Nederlandse als Spaanse taal beheersen.

Uw makelaar op Ibiza

Bent u op zoek naar een villa, appartement of loft op Ibiza? Ibiza Estates biedt diverse huizen over het gehele eiland. Bijvoorbeeld in Ibiza (stad en stranden), San Antonio, San José, San Juan en Santa Eulalia. Omdat iedereen een ander beeld voor zich heeft bij een ‘huis op Ibiza’, bieden wij diverse soorten woningen aan. Ibiza Estates biedt huizen in de steden, in de havens, aan het strand en op meer afgelegen gebieden van het eiland aan, waar u heerlijk tot rust kunt komen. Wij bieden huizen aan binnen diverse prijsklassen. Er is dus oneindig veel mogelijk wanneer u op zoek bent naar een verblijf op Ibiza.

Ervaren makelaar Ibiza

We beschikken over een zeer ervaren team van professionele makelaars op Ibiza die u begeleiden bij het gehele aankoop proces. Al vanuit Nederland kunt u uw specifieke wensen doorgeven aan ons en wij zullen dan alvast een selectie voor u maken van huizen op het eiland. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Ibiza Estates. Wij hopen u binnenkort op het eiland te ontmoeten!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *